Bättre sent än aldrig!

Så har jag nu äntligen stickat klart mitt första par sockor någonsin, den första blev klar förra vintern men nu är även den andra klar 🙂 Kanske inte de mest fantastiska och nyskapande sockor man kan göra, men jag har i alla fall lärt mig att sticka sockor och de är sköna att ta på när det är kallt inne och man fryser om fötterna (vilket jag gör ganska ofta), så jag är nöjd!

Igår var jag med Ellen på Syfestivalen och jag fick massa bra idéer där, köpte garn till gröna lovvika-vantar, lila/grå mössa och svart jättemjukt garn (angora) som jag tänkte sticka handledsvärmare av (även om jag borde ha förbud på det eftersom jag har minst 5 par redan…). Lite pärlor blev det också, bara för att jag inte kunde låta bli…

Något garn till min tilltänkta tröja blev det dock inte, jag hittade inte riktigt nåt som jag var nöjd med. Jag hittade ett blått garn som det kanske blir men jag måste fundera lite först innan jag gör någon beställning på internet, det är svårt att välja färg.

Här kommer lite blandade höstbilder från senaste veckan

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s