Vardagslunk

Nu har höstens vardagslunk kommit, dagarna och veckorna går utan att jag egentligen vet vad jag gör med alla dagar. Men det gör inte mig så mycket, jag tycker om höstens vardagslunk – det är liksom inte lika mycket krav på vad man ”måste” göra som på våren/sommaren. Dock börjar det bli lite för mörkt snart, jag har gett upp cyklingen till jobbet eftersom det inte alls känns lika kul att cykla iväg när det fortfarande är mörkt (och kallt och blött…) ute, förra veckan cyklade jag dock fortfarande och i solnedgång så är Stockholm(sett från Västerbron) väldigt vackert:

Helgen som var var jag och Patrik sjukt effektiva, vi var både på Ikea, kollade på tapeter och slängde gammalt soffbord på sopstationen. Vi har tänkt ett tag att vi ska tapetsera i sovrummet så vi tänkte att vi kunde ju börja titta lite på tapeter och få nån idé. Men som vanligt med oss så föll vi för första bästa, och det var  lite synd att vi inte mätt upp rummet så vi kunde köpa på en gång. Vi fortsätter dock på samma smak som tidigare – enfärgat vitt är ingenting för oss…

 

 

(Mönster på en vägg, lila på resten)

Jag har också varit hos frisören och blivit lite blondare, jag tycker alltid att det blir för blont när jag gör nya slingor och den här gången blev det liksom lite för gult. Kanske ska göra nåt helt annat nästa gång, kanske ska skippa att vara blond och skaffa mer min riktiga hårfärg. Oavsett vilken frisör jag går till så ska de alltid envisas med att när klippningen är klar föna håret på mig, så att jag har samma perfekta frisyr som Annie Lööf. Varför? undrar jag – kanske något som ingår på frisörutbildningen…

Nu till helgen ska jag till Syfestivalen där jag tänkt hitta nåt bra garn så jag kan börja sticka på min tröja, så just nu har jag förbjudit mig själv att börja på nåt annat stort projekt. Jag håller på att sticka socka nr 2 på ett par sockor jag började sticka för ett år sen – kan ju vara bra att de blir klara. Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka te och sticka 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s