Gamla pärlor (eller kanske ekta perlor…?)

I helgen som var fick jag ett infall och började plocka upp en del av alla mina pärlor (har ju en hel låda med pärlor…) och jag lyckades få till 2 stycken halsband. Jag har kommit på att de halsband som jag använder mest är de som är mest enkla och diskreta, jag tycker bäst om korta halsband som inte hänger och slänger så mycket. Resultatet av detta blev dessa:

 

 

När det gäller mönstret till tröjan som jag vill sticka så tror jag att jag har kommit på hur man gör. Först prövade jag men tyckte att hela mönstret blev för ihoptryckt, nu har jag provat med att sticka ett extra varv där jag lyfter maskorna mellan varje varv i det tidigare mönstret, det funkade bättre!

 

Om en dryg vecka är det Syfestival på Stockholmsmäsan och där ska jag se om jag kan hitta något bra garn till min blivande tröja. Ska väl erkänna att det finns viss risk att det är en del andra saker som följer med hem också…

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s