Mer rosa åt folket!

Då var det fredag igen. Den här veckan har gått riktigt fort vilket kanske beror på att jag var i Avesta onsdag-torsdag och gick runt i en vattenkraftsstation och kollade på coola prylar; pumpar, turbiner, generatorer och ventiler fanns det gott om. Jag kan också konstatera att vattenkrafts-branschen om möjligt har en ännu skevare könsfördelning än VVS-branschen… Kände att jag inte riktigt smälte in med min rosa-grå randiga tröja och cerise-rosa kamera… men rosa kan ju aldrig vara fel 🙂

Jag har inga bilder från kraftstationen att visa (eller rättare sagt jag vet inte vad jag får visa och inte) men tänkte istället bjuda på lite svart-vita bilder från Skottland.

 

 

 

 

Kom just på att jag, med tanke på rubriken, borde ha en lite rosa bilder också:

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s