Gul

Nu i helgen skulle jag ha varit uppe i Dalarna och sprungit Vasastafetten med nya jobbet, men pga av att folk blev sjuka mm så blev det inställt, lite tråkigt men ganska skönt. Istället har jag fått en hel helg hemma med långa sovmornar. Igår tog jag och Patrik äntligen tag i saken och gick ut och åt på restaurang, något vi tänker att vi borde göra typ 1 gång i månaden men det brukar bli typ en gång per år… Igår hittade vi en kubansk restaurang, Paladar de Cuba, den var riktigt bra 🙂

Nästa vecka ska jag åka upp till en lite vattenkraftstation kring Avesta och har därför fått fina neongula kläder att ha på mig,

 

Jag har stickat färdigt 1 vante och som vanligt så blev den trots alla mina ansträngningar för liten. Jag stickade storlek large för att jag vet att jag stickar hårt, men tydligen stickar jag väldigt hårt… Efter att ha blött ner den och dragit lite i den kan jag nog använda den, men nästa vante tar jag nog en storlek större på stickorna, så får vi se vad som blir bäst.

 

Det växer så det knakar på våran balkong, igår plockade jag 700 g tomater och 1 paprika. Paprikan var jättegod, väldigt smakrik. Tomaterna är också goda men det är lite svårt att hinna äta upp alla, det får helt enkelt bli tomatsallad till lunch!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s