Sommarhelg / hösthelg

1:a september och man får nog ändå säga att det i alla fall idag känns som att hösten är på ingång. Och istället för att börja hösten med att springa tjejmilen har jag börjat hösten med att bli förkyld så jag har tillbringat dagen inomhus med att dricka te, sticka, virka, äta godis och kolla på film. Tråkigt men inte så mycket att göra åt, jag får ladda om till Tjurruset istället och hoppas jag är frisk då. Veckan som har gått har varit intensiv med fullt upp på jobbet med nya saker att lära sig och fullt upp även på kvällarna, kanske därför som förkylningen slog till extra hårt idag när jag till slut slappnade av – brukar ju vara så.

Förra helgen var det dock fortfarande sommar och vi var ute och seglade. Turen gick som vanligt till fantastiska Koskär som åtminstone på lördagskvällen visade sig från sin bästa sida, söndagen bjöd på regn men också bra seglingsvind, man kan ju inte få allt på en gång (i alla fall inte den här sommaren).

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s