Mönsterstickning mellan stolparna

Första jobbveckan avklarad och det har gått bra. Cykelavstånd och dessutom lyxigt med sommartid, känns ovant att kunna gå hem redan klockan 16.

För att få variation i pysslandet varvar jag mina virkade stolpar i min filt med att mönstersticka ett par vantar (gratismönster från Drops). Det är kul att mönstersticka, tills man upptäckt att man har gjort fel och måste riva upp det man har gjort… Det roade jag mig nämligen med igår.

Så här långt hade jag kommit

 

tills jag upptäckte att mönstret på baksidan inte alls var som det skulle pga av ett fel 9 cm tidigare

 

Så det var bara att riva upp! Nu har jag typ 5 varv kvar innan jag är tillbaka på det ställe jag började riva.

Förutom att sticka har jag också varit på De tre musketörerna på Stadsteatern. Det var en bra musikal som dock hade blivit ännu bättre om vissa scener hade kortats ner lite. Så slutsats, bra men inte lika bra som Hair som vi såg på stadsteatern i vintras. Idag har jag varit ute och joggat och sen kollat på OS-final i handboll (eller jag såg kanske halva matchen för det är så jobbigt nervöst att kolla på handboll) och man får väl trösta sig med att OS-silver inte är så dåligt trots allt 🙂

Jag har fått garn till min filt som jag köpte via internet, jag har några nystan att virka upp innan filten är klar…

 

 

Tomaterna har börjat mogna rejält, dagens skörd uppgick till 661 gram.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s