Bärmilkshake, zick-zackfilt och lite Skottland!

Semestern går mot sitt slut, men jag tycker ändå att det ska bli ganska skönt att komma in i vardagen igen. Det kommer ju till en början vara en ny vardag även om den nog ganska snabbt kommer att bli just vardag. Jag har i alla fall avslutat semestern med att bada nästan varje dag sen vi kom hem från Skottland. Imorse satt jag på balkongen och tyckte att det var ovanligt mycket folk på väg ner mot Pampas Marina, det visade sig att det var flera hundra människor med gummibåtar som skulle ta sig från Pampas Marina till Stadshuset, jag och Patrik passade på att gå till Karlbergs slott för att sola och kolla in alla gummibåtar, det såg ganska kul ut att ligga och driva i en gumminbåt (och dricka öl…) Väl hemma igen passade jag på att använda en del av alla bär vi har i frysen till att göra hallon- och blåbärsmilkshake, mycket gott!

Recept:

1 näve blåbär

1 näve hallon

Lägg i mixern och täck med mjölk, ha i några skedar vaniljglass, mixa och drick 🙂

 

Till Skottland tog jag med mig garn och virknål (nåt ska man ju göra på Ryanair-planet…). Jag har nu kommit en bra bit (mellan 1/5-del och 1/4-del) på min virkade filt jag kom på att jag skulle göra. Det går relativt snabbt framåt, är sjukt enkelt och blir riktigt bra. Mycket bra att pyssla med i soffan eller på balkongen!

 

 

En kort sammanfattning av vår resa till Skottland är att det finns många slott i Skottland, Hogwartsexpressen går där och det finns mycket högre berg och forsande vattendrag än man skulle kunna tro. Och många mycket fina får.

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s