Balkonghäng

Den här helgen har jag spenderat alldeles för mycket tid med att grubbla över saker och ting, önskar att min hjärna hade en på- och avknapp så att man slapp tänka samma tankar gång på gång utan att komma fram till någonting vettigt… Livet vore enklare om tankar som ”Tänk om….” inte fanns….

Utöver att tänka för mycket har jag varit på KENT-konsert på Cirkus. Vi hade stå-plats på parkett och sjöng med i alla låtar tillsammans med gråtande fjortisar 🙂 (Publiken var ändå rätt blandad men vi hängde ganska långt fram och där var fjortistätheten högre…)

Vi har också plockat fram vår hängmatta som vi köpte när vi bodde i Umeå och som dess har legat glömd i förrådet. Nu är den uppsatt på balkongen!

Nu på eftermiddagen upptäckte vi att en (?) geting hade börjat bygga ett bo i taket på balkongen, ca 4-5 cm i diameter. Vi satt och studerade det ett tag men såg inte många getingar flyga in och ut. Slutade med att Patrik tog en plastpåse och petade ner getingboet i påsen. Så nu är det fritt fram att ligga i hängmattan igen 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s