Försommar (eller senvinter?)

Maj gick över till juni och sommaren försvann. Igår var jag bjuden på ”sommar”fest på nya jobbet (ska börja nytt jobb efter sommaren), planen var grillning med kubbturnering. Eftersom vädret bjöd på 6 grader och regn (ungefär som på julafton…) blev det fest på kontoret istället. Det kändes bra att träffa blivande kollegor innan jag börjar men det är jobbigare än jag trodde att byta all trygghet där man känner alla och vet hur allt funkar till något man inte har en aning om hur det kommer bli… Men min slutsats är ändå att man måste våga testa annars vet man inte vad man missar!

Imorse stack jag iväg och tränade och sen skulle jag till fotografiska museet för att köpa ramar till de affischer vi köpte där för 2 veckor sedan. Det var inte det bästa vädret att vara ute och gå i, termometern på Katarinahissen visade +4 grader(!) och regnet öste ner (både vertikalt och lodrätt). Jag kämpade mig i alla fall genom regnet till Fotografiska och fixade ramarna och sedan släpade jag 2 otympliga ramar genom regnstormen till Slussen. Så nu återstår bara att sätta upp tavlorna på väggen.

Från tunnelbanan såg jag strömmen av människor som sprang Stockholm marathon, tyckte lite synd om dem… Jag skulle i och för sig aldrig på för mig att plåga mig genom att springa över 4 mil, jag nöjer mig med 1/8 av sträckan. I tisdags sprang jag vårruset och kom äntligen under 30 min, det var ungefär som att springa mellan tunnelbanan och pendeltåget på centralen, sjukt mycket folk!

Jag har också lyckats köpa tyg till överkast till sängarna på landet (som jag tänkt göra i typ 1 år). När jag köper tyg (eller tapeter) så blir det mycket färg och mycket mönster!

Annons

En reaktion till “Försommar (eller senvinter?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s