Gullvivor och flygplan

Den här helgen har varit en bra helg, kanske för att den har varit extra lång (men jag var sjukt duktig och jobbade 7 h i fredags i alla fall). I torsdags utnyttjade vi vår julklapp igen och gick på fotografiska museet och såg den bästa utställningen hittills tycker jag, väldigt sagolika och mystiska bilder som var tagna på modeller som fotografen hade byggt upp och sen fotat.

I lördags åkte vi först till Skansen och hälsade på alla djur, fotade lite tulpaner och åt nybakad kanelbulle i solen 🙂 Sedan tog vi färjan över till Slussen och gick över Skeppsbron i strålande sol, insåg då att det är nu den här årstiden som Stockholm är som vackrast. Efter det stack vi ut till landet och åt middag. Idag har vi (dvs jag) plockat blommor och flugit radiostyrt flygplan (dvs Patrik).

Jag har börjat virka på en tröja i lila och svart, jag har inget mönster men hoppas det ska gå bra ändå. Jag har försökt mäta på stickade tröjor jag har hur stora de olika delarna ska vara. Jag har nu gjort klart baksidan och har börjat på framsidan. Kan konstatera att det går sjukt mycket snabbare att virka än att sticka…

Årets underbaraste blombukett?

Magnolia fotad på kvällen

Magnolia fotad på dagen

 

 

Annons

3 reaktioner till “Gullvivor och flygplan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s