Födelsedagsrace

April och maj är tydligen populära månader att fylla år i, födelsedagsmiddagar 3 dagar i rad denna helg (inklusive imorgon) 🙂 Det är ju bra i alla fall att jag (och pappa) ser till att det blir lite födelsedagsmiddagar under den mörka delen av året också.

Vårruset börjar närma sig men träningen går sådär, var ute och joggade idag men det känns inte helt bra att avsluta rundan med hostattack och svårt att andas… får hoppas att björkpollen har lagt sig lite mer lagom till vårruset (eller annars har jag ju alltid nåt att skylla på…)

På eftermiddagen tog vi tunnelbanan till Tensta och promenerade därifrån till Akalla och födelsedagsmiddag nr 2 i ordningen. Det var ganska kul att gå över skolgården, kändes precis som förut (hela 9 år sen) när man var på väg till skolan på morgonen. Järvafältet bjöd som vanligt på fantastisk natur och kameran var med

 

 

Lagom till sommaren och värmen har jag kommit på att jag vill virka en tröja, har dock inte riktigt kommit fram till vilket mönster jag ska använda, men färgmässigt lutar det åt lila! Mer om detta vid senare tillfälle.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s