Rosa vårkänslor

Idag är jag glad, känns svårt att inte vara glad nu när våren äntligen kommit på riktigt. Solen lyser, körsbärsträden blommar och jag kan inte låta bli att gå och nynna på ”När lillan kom till jorden” som ju precis beskiver våren just nu

”Sjön glittrade som silver,
och körsbärsträden stod i blom,
och svalan kvick och munter
just hit med våren kom”

I veckan var vi förbi Kungsträdgården för att spana in de blommande träden. Det är inte konstigt att det typ under en vecka om året är Stockholms största turistattraktion, folk vallfärdar dit med kameror (så även jag), för det kompakta rosa taket är imponerande.

Idag har jag hunnit med massor, joggat 5 km (på ny rekordtid), åkt till telefonplan och letat Hobby-affär som visade sig vara stängd, handlat akvarellpensel till målarkurs, demonterat och återmonterat trätrall på balkongen och sedan oljat in den. Ganska bra dagsverke tycker jag 🙂

I veckan blev jag äntligen klar med mina handledsvärmare i grått och rosa som jag gjort efter mönstret Rose. För att vara det första jag har stickat i två färger är jag nöjd. Igårkväll, inspirerad av alla körsbärsblommor, knåpade jag också ihop ett halsband som blev riktigt fint

Annons

En reaktion till “Rosa vårkänslor

  1. Apropå När Lillan kom till jorden,,, Härute på landet är det just nu ; Gullvivans plym sågs vaja, bofinken slog sin glada drill,,,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s