Hemligt

Det kommer inte upp så mycket pysslande här på bloggen och det är inte för att jag inte gör något, lite saker pysslar jag med fortfarande 🙂 Det är bara det att det är lite hemliga tider för pyssel just nu…

Igår var vi på fotomässan, det var första gången jag var där. Jag tycker att det var kul, det var värt att åka dit. Jag impulsshoppade ett ljustält där jag kommer kunna fota alla mina pysselsaker!

Som avslutning lyssnade vi på en föreläsning av en fotograf som hade varit på Svalbard och fotat isbjörnar och sälar, vilket var inspirerande. Fast vi väljer att åka till Nya Zealand framför Svalbard, men man vet aldrig, nån gång kanske vi hamnar på Svalbard också 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s