Första advent

Så var det då dags för advent igen, känns bra att ha en extra anledning att tända lite ner ljus i mörkret 🙂 Förra året var det massor med snö så här års men i år känns snön långt borta 😦 Jag har lyckats få upp ljusstakar/adventsstjärnor i alla fönster:

Vi har dock inte tänt första ljuset än vilket beror på att adventsljustaken bara är halv…

den stora lådan med stearinljus från Ikea som jag tror vi köpte när vi flyttade hemifrån har tydligen tagit slut märkte jag imorse. Kanske ska ta och tända första ljuset ändå, man behöver ju inte 4 ljus förrän om typ 3 veckor!

Jag ska ge mig på ett nytt försök på mina isländska vantar, denna gång har jag gått upp i storlek på stickorna och så ska jag försöka att inte dra åt så hårt när jag stickar så kanske vantarna går att få på sig sen när de är klara.

Annons

2 reaktioner till “Första advent

  1. Du kan väl inte haft lådan med kronljus från IKEA ända sedan du flyttade hemifrån…??? Det är väl inte möjligt, då var det på tiden att den tog slut och ni får nog skärpa er och ha levande ljus lite oftare hälsar en sterarinljusfreak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s