Ett år

Ett år har passerat sen jag tog första bilden på mitt träd och i helgen tog Patrik den sista bilden (jag var i Umeå). Jag har lyckats ta en bild nästan varje vecka, tror det är 2 gånger som det varit 2 veckor mellan bilderna, men det är ganska bra jobbat tycker jag. Jag har satt ihop bilderna till en film:

http://vimeo.com/32109912

Nu ska det bil ganska skönt att slippa komma ihåg att fota trädet…

Annons
Kategorier Okategoriserade

2 reaktioner till “Ett år

  1. Det blev verkligen en fin liten film! Naturen är fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s