111111

Dagens datum är ju faktiskt riktigt häftigt, jag har tänkt på det här datumet i flera år och nu är datumet snart passerat. Det skulle vara kul att ha personnumret 111111. Denna speciella dag har dock varit som en typisk novemberdag, den började med dimma:

och fortsatte sen som en vanlig dag på jobbet. Tycker att det är riktigt skönt att det är fredag, har varit rena rama kaoset på jobbet med typ 1000 projekt samtidigt den här veckan. Jag har dock delegerat lite projekt och ska sikta in mig på ett stort projekt som jag började med idag, men min hjärna fick överdos av ny information idag så det är bra med  helg att smälta all information på 🙂

Helgen kommer gå i nostalgins tecken eftersom jag ska till Umeå och träffa gamla plugg-kompisar. Väskan är färdigpackad så imorgon bitti tar jag på mig vinterjackan och hoppar på planet. Ska bli kul att se om allt är sig likt (vilket det antagligen är).

Stickningen av tröjan går framåt efter att först ha gått bakåt ganska rejält eftersom jag drog upp nästan en hel ärm efter det att jag konstaterat att den var för trång, så nu har  jag bara en halv ärm stickad… Jag har därför inte så kul pysselbilder att bjuda på eftersom tröjan är sig lik från förra bilden, kan dock bjuda på lite bilder från förra helgen på landet:

Annons

2 reaktioner till “111111

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s