November

Så blev det november och alla löv föll av mitt träd, så här såg träder ut för en vecka sedan:

och så här ser det ut idag…

med tanke på detta samt det faktum att det sen i tisdags (när det blev november) har varit mulet/dimma nästan hela tiden (undantaget idag då jag tror att solen lyckades lysa igenom molntäcket en aning) måste jag göra pappa besviken och säga att jag faktiskt gillar oktober mer än november…

Tur i alla fall att man kan muntra upp sig själv genom att gå på symässa och köpa garn och pärlor. Jag och Ellen köpte varsitt mönster till liknande mössor och var så sjukt ekonomiska att vi köpte samma garn till mössorna och delade på eftersom varje nystan räckte till 2 mössor 🙂

Nu har jag massor med stick- och virkprojekt på gång, det är kul! (men det kanske innebär att det tar längre tid innan jag blir klar med något…, eller?).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s