Jaha

…då var det tydligen dags att vara förkyld igen. Jag trodde jag hade haft min höstförkylning nu men tydligen inte tillräckligt…

Så idag jobbade jag halva dagen, sen gav jag upp. Det blir liksom lite svårt att jobba när man har ont i örat, halsen och huvudet och det känns som att hjärnan har en fördröjning på typ 10 s innan man försåt vad folk har sagt till en…

Har spenderat eftermiddagen i soffan med att ligga och kolla ut på regnstormen (nu är det höst på riktigt) och kollat på film, Alice i underlandet som är en av mina favoritfilmer – man blir glad av att se den och den innehåller många bra citat:

Alice mamma: But you are not properly dressed!                                                           Alice: Who is to say what is proper? What if it was agreed that wearing a cod-fish on your   head was proper, would you were it? To me a corset is like a cod-fish.

Alice: This is impossible.                                                                                                   Mad-hatter: Only if you believe it is

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s