Framsteg

Det går framåt med min tröja, jag tog på mig den idag för att testa om storleken verkar bli bra och det kändes jättebra, kanske lite kort fortfarande bara…

Den  här veckan har jag dock inte hunnit sticka så mycket, eftersom jag hunnit med att gå på Winnerbäck konsert, köra Gocart med jobbet (även fast jag mest hejade på, började bli åksjuk efter typ 4 min och så var det faktiskt ganska tråkigt så då gav jag upp och var hejarklack istället) samt vara lite kulturell och köpa in de sista tavlorna till konstföreningen på jobbet. Denna intensiva veckan verkar ha gjort att jag nu håller på att bli förkyld – inte bra.

Nu när det har blivit kallt har jag plockat fram mina blåa vantar som jag stickade klart i somras, det är ju det bästa med hösten/vintern – man får använda sina vantar och mössor! Eller det nästbästa  för det bästa med vintern är såklart snön 🙂

Jag har suttit och lekt lite med fotografier och kommit på att man göra foton svart-vita:

Annons

3 reaktioner till “Framsteg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s