Hemmafix

Hösten rullar på och nu har det redan blivit oktober, vilket dock inte märks på mitt träd som fortfarande är sommargrönt:

Jag samlade ihop den torkade svampen som vi plockade förra veckan och radade upp alla burkar med torkade trattkantareller som vi har, det var ganska många….

Helgen har spenderats med att fixa en massa saker hemma, bla annat oljat in köksbordet. Idag tog vi en tur till Barkarby med den vanliga rundan – Bauhaus, Max och Ikea (alltid lika roligt…) Dagens inköp bestod av varmt duntäcke, taklampa, toalettpappershållare (såklart lyckades vi köpa fel upphängningsanordning till) och skjutmått.

Skjutmåttet behövs inte för att vi ska precisionsbygga nånting utan för att jag ska veta vilken storlek på stickor jag har 🙂 Det går framåt med tröjan, det känns ungefär som en halv tröja när jag håller i den, om jag tog på mig den skulle den nog sluta nånstans några cm ovanför naveln, det går framåt!

Jag har också njutit av hembakat bröd idag – mums!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s