Stickprojekt – tröjan

Ja, efter att ha haft lite problem i början och repat upp typ 3 gånger börjar det nu kännas som om jag har kommit en bit på väg. Jag har satt i tråd för maskorna där armarna kommer stickas så småningom. I mönstret stod det att man skulle fortsätta att öka tills stickningen ”nästan möts under sina armar”. Lite svårtolkat men jag tror och hoppas att den i slutändan kommer att bli i alla fall ungefär rätt storlek.

Det blir ju bara kallare och kallare nu så jag har tänkt att jag borde försöka börja sticka vantarna jag köpte garn till när jag var på Island förra sommaren. Eller är det dumt att ha 2 stora projekt på gång samtidigt?…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s