Forsränning

Idag har jag varit lite trött, det tar på krafterna att vara iväg på konferens med jobbet, sova är inte det som ligger högst på prioriteringslistan när man är borta… Vi bodde ute i stugor utan el och vatten som värmdes med en vedkamin, men det behövdes knappt eldas för det blev varmt av oss 7 st som sov i samma stuga.

Vi körde forsränning på lördagen. Jag var nervös men det var jätteroligt förutom det att det tog 1  timme framför en brasa för att mina fötter skulle få tillbaka värme och känsel. Det var 9 grader i vattnet och vi hade våtdräkt på oss så det blev rätt så kallt. Det kanske kommer nån bild från forsränningen om någon dag, men här finns en film om forsränning.

Mitt träd har fortfarande sina löv kvar och såg ut så här imorse:

Jag har kommit en bit till på min tröja, ska ta kort på den nån gång under veckan 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s