42

Jag håller nu på att packa det sista inför årets höstkonferens med jobbet som kommer att tillbringas på okänd plats i skogen en timmes bussfärd från Umeå 🙂 Det klagas en del på jobbet om att vi inte vet var vi ska och vad vi ska göra och varför ska vi vara ute i skogen? Jag (och flera med mig) däremot tycker att det verkar skitkul! Gäller bara att packa ner varma kläder för vädret säger 7 grader på dagen på fredag… Burr!

Min gröna tröja ser ungefär ut som på förra bilden jag la ut här på bloggen. Jag har dock inte varit lat, jag var bara tvungen att dra upp det mesta eftersom jag hade gjort fel…. Har också tillverkat några mormorsrutor till mitt evighetsprojekt som antingen slutar som en filt eller som ett sängöverkast beroende på hur många rutor jag orkar göra.

Jag har också varit och hjälp till med matte en gång till och den här gången kändes det bättre – jag har lärt mig polynomdivision och lyckades hjälpa en tjej med en avancerad integral med sinussubstitution 🙂

Jag insåg idag också att det faktiskt inte är oändlig tid kvar tills vi åker till Nya Zealand, bara 4 månader! Ska bli sjukt kul!

(Om ni undrar över titeln så var det bara så att jag inte kom på någon titel och 42 är ett bra tal att använda eftersom det ju faktiskt är svaret på frågan om livet, universum och allting…)

Annons

4 reaktioner till “42

  1. Ja, 42 går ju att använda i alla sammanhang! Hoppas det blir riktigt kul därute i skogen utanför Umeå!

  2. Vadå 42? Fattar ingenting men så har jag också glömt all matte och behärskar nu bara de fyra räknesätten, (hjälpligt….delat är svårt…plussa går bättre). Jag ska vara läxhjälp åt Matilda idag, hon ligger VÄLDIGT nära mvg i samhällskunskap och filosofi efter att ha pluggat med mig till förra provet. Nu ska vi fixa det som fattas, jättesynd att hon inte tog kontakt med dig när hon pluggade matte!
    Njut av vildmarkslivet och lycka till med mormorsrutorna!
    Kram

  3. Det var roligt att vara vildmarken, det blev både forsränning och bad i badtunnor 🙂 Och jag tror alla tyckte det var kul, var faktiskt nästan inga klagomål alls – så det var en lyckad konferens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s