Pärlapa

Då var det åter fredag och jag har en hel helg framför mig 🙂 Veckan har spenderats som en vanlig vecka, jobba, träna, äta sova… Men jag har också varit ”mattelärare” och fick såklart direkt en fråga på typ det enda som jag faktiskt aldrig har lärt mig av gymnasiematten – polynomdivision, kanske dags att lära mig det nu… som tur var fanns det andra som kunde hjälpa till. Jag har också plockat fram lite pärlor och fått ihop ett nytt ”Perledyr” och inte vilket djur som helst nämligen en apa!

Bilderna blev lite suddiga, men det får gå bra ändå. Man ser ju iaf att det är en apa!

Annons

2 reaktioner till “Pärlapa

  1. Den blev urgullig. Hur stor är den? det är lite svårt att avgöra eftersom det bara är en vit bakgrund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s