”African flower”-väska

Idag har jag försökt kurera mitt halsont med att dricka te, äta hallongrottor OCH göra klart min väska som jag har hållit på att virka på av och till under semestern. Sammansatt av 21 st ”african flower” blev den till slut så här:

Mönstret till väskan har jag köpt på Ravelry, det är bara att söka på ”african flower” så hittar man det. Jag valde dock att göra en mindre väska med 3×7 blommor istf 4×9 st. Jag har använt virknål 4,5 mm och garnet Paris (Drops). Så nu är det bara att börja att använda väskan!

Annons

3 reaktioner till “”African flower”-väska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s