Vardag igen

Då var man tillbaka i vardagen igen och semestern känns redan långt borta. Men det känns rätt bra, jag är nöjd med våran hektiska semester – den var upplevelserik, och det känns ganska bra att vara tillbaka till vardagslivet – jag är redo för en härlig sensommar och en mysig höst!

På balkongen frodas tomaterna, vi har ätit tomatsallad varje dag sen vi kom hem från fjällen tror jag:

Dagens filmtips blir ”Amelie från Montmarte” som vi har kollat på idag efter en mysig hemmamiddag med vin (förlovningsdag ❤ ). Jag såg den för längesen men då tyckte jag inte den var så bra, nu tyckte jag den var fantastisk, lagom blandning av konstighet och feel-good 🙂

Jag håller på att somna framför datorn och borde gått och lagt mig istället för att skriva det här, men som vanligt lyder jag inte mig själv…

Jag har nästan kommit ihåg att fota mitt träd varje vecka (tror det har gått två veckor någon gång). Så här såg det iaf ut den 30:e juli

Annons

En reaktion till “Vardag igen

  1. Vad härligt med så mycket tomater och GRATTIS till förlovningsdagen så här i efterhand…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s