Handledsvärmare med flätmönster

Efter att  ha försökt typ 5 gånger är äntligen mina handledsvärmare klara! Att sticka flätmönster var inget problem, det som däremot var problem var att det blev fel storlek hela tiden. Mönstret jag har utgått från finns på denna inspirerande blogg. Jag har dock gjort om mönstret en de och här kommer handledsvärmarna gjorda så att de passar mina händer:

garn: Drops Alaska

Stickor: 4,5 mm

Sticka 1: 2r, (2a, 2r)x3

Sticka 2: 2a, 9r, 2 a

Sticka 3: (2r, 2 a)x3

 

Och så här blev resultatet:

 

Nu är det bara att invänta vintern (eller en kall sommar?… vi får hoppas att jag inte behöver använda dem förrän i oktober eller nåt)

Annons

2 reaktioner till “Handledsvärmare med flätmönster

  1. Shit vad du är duktig! Jag blir imponerad av din energi, din organisationsförmåga och din konstnärliga talang och kreativitet. Så himla kul att få följa din blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s