Midsommarfirande

Så här såg trädet ut i söndags. På min väg till trädet (tar ca 4 min) såg jag inte mindre än 8 kaniner! (Min oro att de hade dött ut under vintern var ganska obefogad…).

Midsommarhelgen firades på landet och innehöll allt möjligt, sol, regn, god mat, dans runt midsommarstång, tapetserande, årets första dopp – ja lite allt möjligt. Det var riktigt trevligt 🙂 Men när jag hoppade runt midsommarstången som en groda så kunde jag inte låta bli att skratta, tänk om nån som aldrig varit med på ett midsommarfirande plötsligt blev nedsläppt på en midsommaräng full med vuxna människor som sjunger och hoppar runt ett kors med massa blommor på. Känns som att det skulle vara ganska svårt att förklara vad vi pysslar med eller kanske framförallt varför vi hoppar runt  som små grodor… Fast det är ju ganska kul, det kanske räcker som anledning?

Jag och Patrik såg till att sätta upp tapeter på den sista väggen, så nu är hela rummet tapetserat! Och vi har fått in värsta tekniken på att tapetsera, det gick riktigt snabbt OCH vi var glada både innan, under, och efter tapetseringen! Här är resultatet:

Innan

Efter

Jag har nu påbörjat nedräkningen till semestern, nu är det bara 9 arbetsdagar kvar. Det ska bli sjukt härligt att få semester och stänga av hjärnan i 4 veckor.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s