Sommar och sol…

…och jag har ny fin kjol!!!

Idag har varit en fantastisk underbart skön ledig dag. Började med att jag vaknade utsövd efter 10 timmars sömn, åt sen frukost i lugn och ro. Efter det en snabb vända in till stan för handling av radio till köket (som jag velat ha ända sen vi flyttade) samt födelsedagspresent till en som snart fyller år…

Efter det var det dags för lunch, sen lyssnade jag på Timbuktu i sommar i P1 och sydde klart min kjol (förklaring kommer). Men när man är ledig och det är sol och 29 grader varmt måste man bada och äta glass. Sagt och gjort – kulglass inköptes i Pampas och jag hoppade i från badbryggan (Patrik tittade på…).  Vi hade tänkt paddla men det var så sjukt varmt så vi tar det imorgon förmiddag istället 🙂

Appråpå kjol så kom jag i veckan på att jag behöver flera kjolar eftersom det är alldeles för varmt för att man ska vilja dra på sig jeansen när man går till jobbet. Problemet är bara att jag aldrig hittar nån snygg kjol att köpa, då tänkte jag – hur svårt kan det vara att sy en kjol?

I torsdags köpte jag tyg och åkte sen hem och försökte komma på hur man syr en kjol. Igår blev den klar och jag är nöjd med resultatet (även om det finns förbättringspotential inför nästa kjol…)

Från dagens kvällspromenad (klockan 21.30 och det var 22 grader varmt!)

Nu ska jag ta och sova, men ser fram emot en till underbar sommardag imorgon. Efter det är det bara en veckas jobb kvar och sen 4 veckors semester – tjohoo!!!

Blåeld:

Annons

2 reaktioner till “Sommar och sol…

  1. Jättefin kjol och man undrar om det blev någon paddlingstur på söndagen……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s