Sommarkväll

Idag hade jag tänkt och träna efter jobbet men kom istället på bättre tankar. När det är så här mycket sommar gäller det att utnyttja det och vara ute. Så jag och Patrik slängde ihop lite pastasallad och gick sen ut och satte oss på klipporna på 5 min gångavstånd från oss, trots att vi satt lite i skugga var det helt underbart lagom varmt 🙂

 

På vägen hem gick vi en liten omväg runt Huvudsta Gård och hittade en linbana som vi aldrig har sett förut. Och en linbana kan man inte bara gå förbi, man måste åka några gånger i den först…

 

 

 

 

På balkongen växer tomaterna och chilin så det knakar, tomaterna har börjat blomma och det har redan kommit en tomat (som nu är ca 1 cm i diameter och grön).

 

Jag har till slut gjort klart mina randiga vantar och påbörjat nästa projekt, handledsvärmare med flätmönster. Jag har alltid trott att det måste vara jättesvårt att sticka flätmönster men det är inte alls svårt 🙂 Mönstret jag utgår från har jag hittat här.

 

Det lite konstigt att sitta och sticka handledsvärmare när det är 25 grader ute och ännu varmare inne, men varför inte?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s