Långledigt

Ja, 5 dagars ledigt får man nog kalla för långledigt. Det ger en försmak på kommande semester. Och i sommar bär det av till Montenegro, som är ett land som varken jag eller Patrik vet så mycket om men igår beställde vi en reseguide till Montenegro så det ska nog bli bra tror jag. Semestern kommer också innehålla en vandring i de jämtländska fjällen som vi också ser fram emot, förhoppningsvis hinner vi också med en liten road-trip söderut till Göteborg, västkusten och Skåne 🙂

Jag har avslutat mina vantar, nu är alla trådar fästa och båda tummarna stickade. Bara att lägga dem i låda och ta fram dem nån gång i oktober… Idag har det verkligen varit sommarväder, jag har precis gått in från balkongen där vi har ätit middag och druckigt vin och det var precis lagom varmt! Imorgon bär det av till landet där vi ska försöka slita oss från det vackra vädret iaf ett tag för att försöka börja tapetsera i vårt  rum (vi får väl se hur långt vi kommer…).

Röda blommor/gräs

 

 

Mitt träd 2011-06-03

 

 

Och som avslutning, finns det någon sötare igelkott än den här?

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s