Sommaren är här

Mitt träd ser ungefär ut som förra veckan, inga större förändringar….

Nu måste man ju ändå säga att det faktiskt är sommar på riktigt. Det är bara så svårt att fatta att det är sommar när man jobbar, det blir liksom inte sommar förrän man får semester även fast det är sommar i verkligheten. Man kan väl säga att jag saknar att sjunga in sommaren med ”Den blomstertid nu kommer” helt enkelt…

Idag fick vi hem boken om Montenegro som vi hade beställt så nu är det bara att börja planera sommaren 🙂 I helgen har jag stickat vidare på mina handledsvärmare med flätmönster, men jag har också provat att vara konstnär och har faktisk målat en tavla:

Denna tavla tror jag kanske platsar i hallen här hemma, i vardagsrummet kan det nog bli lite svårt pga färgen på väggarna…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s