Pysselhelg

Den här helgen har varit en lugn och skön helg, och jag har hunnit med en hel del pyssel 🙂 Jag har fortsatt på de randiga vantarna som jag började med nån gång i november. Nu är det nästan bara en tumme kvar!

 

 

Jag har också gjort ett halsband där jag har kombinerat det bästa av två världar, virkning och pärlor! Man trär  först på alla pärlor och sedan virkar man in dem eftersom. Det gäller med andra ord att trä på tillräckligt många pärlor från början… Färgen på halsbandet blev, kanske inte så överraskande grön.

 

 

I torsdags var jag i Uppsala och sprang vårruset med Ellen. Med tanke på att jag varit ute och joggat typ 4 gånger i år är jag nöjd med resultatet. Jag trodde att jag skulle springa på nånstans kring 33 minuter men min sluttid blev 30 min 47 s. Nästa gång ska jag komma under 30 🙂 Och så här glad blir man när man har kommit i mål:

 

 

Jag har också hunnit med att fota mitt träd som nu är vädligt grönt. Gräset framför det börjar också bli högt att gå i när jag ska fota, undrar hur många fästingar som kommer att bo där i sommar…

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s