Kontorsråttor och kuddar!

Mina stickade råttor (jag har i och för sig bara gjort en av de tre) har flyttat till kontoret och blivit riktiga kontorsråttor 🙂

Nu till en helt annan sak. Här på torget i Västra skogen finns det finaste torgkonstverket som jag har sett, oftast brukar sådana konstverk mest vara, ja… konstiga. Men det här blir man glad av och extra glad blev jag för några dagar sedan eftersom det då hade blivit lagat. Kuddpelaren har varit borta ända sen nån gång i slutet av förra året, jag tror det var nån unge som hade klättrat lite för mycket på det… Men när vi kom hem från seglingen i söndags var det återställt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s