Pyssel?

Det har inte blivit så mycket pysslande här på bloggen på ett tag, jag har kommit av mig lite, det är så mycket annat som händer. I helgen var vi ute och seglade, vi tog oss från Dyvik norr om Åkersberga till Nynäshamn på två dagar, det är ganska långt. Men det blåste på rätt bra, vi kom upp i 8 knop! Och jag såg en U-båt både på lördagen och på söndagen, det är förta gången någonsin som jag ser en U-båt i skärgården, undrar vad den gjorde där?

Båten ”Havsfrun” förtöjd vid Munkholmen

Det är kallt att kryssa, speciellt när havet bara är 10 grader…

Nu ska jag nog faktiskt ta och gå och pyssla lite, ska påbörja ett halsband tror jag, vi får väl se hur det går…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s