Mera garn…

Eftersom ketchupeffekten gäller det mesta här i livet – hur mycket man har att göra på jobbet, när bussar kommer, roliga fester mm mm så gäller det även blogginlägg så här kommer ett tredje för dagen 🙂

Jag tog med mig en massa garn till Åre och skapade en ny mössa, denna gång virkade jag med helstolpar och gjorde mössan lite större och längre. Det är bra med en färgglad mössa för att väga upp den svartgrå massan av folk på tunnelbanan…

I princip en blandning av de färger som finns i mina tidigare mössor och vantar.

Eftersom jag nu har gjort en massa mössor och vantar i vinter vore det kanske bra med en halsduk också och det tror jag att det till slut ska bli av alla dessa små rutor

 

Eftersom jag är som jag är så kunde jag omöjligt motstå att ha med lite grönt och rosa, även om det kanske inte matchar mina mössor/vantar… (det betyder ju bara att jag har en anledning att göra ett par till vantar…) Det jobbiga med dessa mormorsrutor är att det blir så sjukt många trådar att fästa och att det är sjuuuukt tråkigt att fästa trådar… Men men, det blir ju fint i alla fall!

Annons

2 reaktioner till “Mera garn…

  1. Mormorsrutorna blir ju jättefina, men det kommer säkert ta tid och vedermöda att sy ihop dem allihopa! Jättehärliga färger i dem tycker jag! Det kanske är lagom att göra en halsduk, annars brukar man ju göra stora överkast av dem. Det skulle nog behövas ganska många till er säng…… 🙂

  2. Det där med att fästa trådar känner jag verkligen igen. Det enda jag kommit på är att försöka fästa trådarna allteftersom, det värsta som finns är att stå med typ tusen trådar att fästa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s