Blått

Denna fredagskväll har jag spenderat med systeryster på Lappis, ätit god middag, druckigt vin, ätit godis och ockuperat köket i korridoren – mycket trevligt. Jag tänkte skriva ett inlägg igår om att jag gjort nytt halsband men då hade vi ingen anslutning till internet, det är nästan lika illa som att ha strömavbrott! Som tur är är jag tillsammans med världens bästa Patrik som helt enkelt felsöker, ringer till kundtjänst och berättar vad de ska skriva i felanmälan och idag fungerar det igen!

Jag har ju som sagt lyckats plocka fram mina pärlor igen och hittade mörkblå pärlor, tror det är någon halvädelsten men jag kommer inte ihåg vilken…

 

 

Nu får jag se till att ha blå kläder nån dag så jag kan använda halsbandet 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s