Med hopp om våren!

Nu är det dags att börja sätta frön för årets odling på balkongen! Även fast våren känns väldigt avlägsen, vilket för min del inte gör så mycket eftersom jag tycker att det här har varit den bästa vintern på länge, så börjar den ju ändå lida mot sitt slut om en månad eller så… Därför har vi idag plockat fram vårt lilla ”växthus”, köpt ny såjord och planterat chilifrön. Så nu är det bara att vänta på att det ska börja gro så kan vi skörda massor av goda chilifrukter nån gång fram emot september/oktober 🙂 Jag har även planterat en avokadokärna som har legat och torkat ett tag först:

 

Ska bli spännande att se om det kommer att dyka upp nånting från den. Det är ju faktiskt lite mysigt att ha massa små frön planterade som man kan kolla till varje morgon man äter frukost och se om det börjar komma upp små gröna blad.

Förutom chili ska vi även ha tomater på balkongen, fast i år får det räcka med 2 krukor och inte 4 som förra året, vi ska ju kunna få plats och röra oss på balkongen också… Vi har även köpt eukalyptus och citrongräs för att testa lite konstiga saker!

Tumbling Tom Yellow från förra året.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s