Hej 2011!

Jul och nyår har passerat och det har varit riktigt trevligt och sjukt skönt att vara bara vara ledig! 2010 var ett bra år tycker jag, det gick lite fort bara… Jag hoppas att 2011 också kommer att bli ett bra år, det inleddes i alla fall på samma sätt som förra året, nämligen med tefatsåkning efter 12-slaget! Detta har vi nu gjort 2 år i rad och det måste ju betyda att det blivit en tradition som måste hållas varje år 🙂 I år var det i alla fall gott om snö, en halvmeter i alla fall skulle jag tro, vi åkte nerför trappor som var översnöade och därmed bra tefatsbackar…

Jag pysslade en del innan jul och detta skapade bland annat dessa två:

Plånbok med plats för kort till syster yster:

Mobilfodral till Patrik (beskrivning jag delvis följde finns här)

 

Nu är det dags att kolla på ett avsnitt av The Event och sen försöka somna eftersom jag måste upp typ 3-4 timmar tidigare än vad jag vant mig vid senaste veckan…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s