Dimma, simma = Rimma !

De senaste dagarna har bestått av en massa koppar te, pepparkakor,  julpyssel och filmtittande. Det är nämligen i princip allt man orkar göra när man är förkyld, nu börjar jag bli friskare så till julafton är jag nog helt frisk 🙂 I födelsedagspresent fick jag ett väldigt fint paket på morgonen när jag vaknade:

(Notera ansiktet och svansen, öronen syns inte så bra på bilden…)

Om ni inte från den fantastiska inslagningen kan gisssa innehållet kan jag avslöja att det innehöll 4 st vinglas och en massa choklad 🙂

Jag har pysslat med en massa saker de senaste dagarna men det mesta är hemligt fram till julaftonskvällen så det blir inga bilder på det än… För att ha nåt att göra när jag var hemma och hade tråkigt när jag var sjuk hittade jag ett mönster på en duk som jag började virka och jag kom en bit på vägen:

Jag vet dock inte om denna duk har någon plats hemma hos oss, känns som att den inte riktigt passar in men det var kul att testa och se att det inte var så svårt som man kan tro.

Trots att jag har blivit ytterligare ett år äldre så kommer jag aldrig bli så stor att jag slutar leka i snön, man blir för glad av att leka i snön för att man ska sluta. Idag tog jag och Patrik med oss våra tefat och åkte tunnelbana till Solna centrum och så här kul kan man ha i Solnas brantaste pulkabacke:

Efter det travade vi iväg till torget och köpte en gran som nu står och tinar i badkaret, så imorgon blir det till att klä granen 🙂

Jag har dessutom köpt alla julklappar utom en vilket för mig får räknas som mycket bra eftersom det trots allt bara är den 20:e december. Det är också dags att komma in i julrimstänkandet.

”Ibland är det att rimma svårt

på paket mjukt som hårt,

det gäller att inte ha så höga krav

för då går alla rimförsök i kvav…”

Känns som att det kommer att bli helt fantastiska rim i år!

 

 

Annons

En reaktion till “Dimma, simma = Rimma !

  1. Födelsedagspaketet var verkligen fint och passade perfekt till dig! Innehållet kunde man dock inte gissa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s