Mitt träd

Jag har fått en knäpp idé om att jag ska ta kort på ett träd en gång varje vecka under 1 år framåt för att det kan vara roligt att sen se vad det har varit för väder och hur trädet förändras vecka för vecka. Så här såg trädet ut i söndags (21:a november)

Vädret är ju helt fantastiskt just nu, snö och minusgrader så långt prognoserna räcker! Jag förstår inte varför folk klagar på snön, med snö blir ju vintern en underbar årstid! Sluta klaga på att det är kallt, att det måste skottas, skrapas rutor mm. Klä på er varma kläder och gå ut och gör en snöängel istället 🙂

 

Dags för ett (eller kanske två…) avsnitt av 24 samtidigt som jag ska försöka sticka klart min första vante.

Annons

En reaktion till “Mitt träd

  1. Mia gjorde detta som ett skolarbete en gång. Arbetet hette ”mitt träd” och hon skulle följa trädet under en tid. Det var den stor björken utanför huset i Kälvesta som var hennes träd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s