December, advent och snö!

Jag måste bara säga det en gång det till, det är fantastiskt underbart väder! Kan inte hela vintern vara så här och alla kommande vintrar, önsketänkande jag vet – men ändå! Förra helgen var det första advent vilket innebar både pepparkakshusbak och första adventsfika med tjocka släkten. Pepparkakshuset är det mest lyckade jag och Ellen har gjort hittills och definitivt det snyggaste hittills (även om det inte säger så mycket…).

Igår var det julbord på stallmästagården med Patriks jobb, det var god mat och jag blev mätt (för mätt) så det var väl som ett julbord ska vara. Efter det gick vi hem, det var mycket bra med en promenad efter all mat 🙂  Förra söndagen var jag ute och fotade mitt träd, då såg det ut så här:

Imorgon hoppas jag på att solen ska lysa och snön gnistra så jag får en fin bild av trädet, det ser så tråkigt ut när himlen är grå….

I torsdags tog jag en promenad på lunchen och fotade träd med 1 cm tjockt lager av rimfrost

 

 

Jag har även pysslat ihop en lovvikavante – behöver dock en till för att inte frysa om högerhanden…

 

Nu ska jag snart gå och sova, det ska bli riktigt skönt!

Annons

2 reaktioner till “December, advent och snö!

  1. Pepparkakshuset blev jättefint! Jag håller med om att jag vill att hela vintern ska vara så här snöig och vintrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s