Dags för uppdatering…

Nu är det bara en vecka kvar till första advent och med tanke på det har vi idag köpt en till julstjärna att ha i sovrummet samt inhandlat glögg och pepparkakor – vi är redo! Gårdagen spenderade vi med att åka till återvinningscentralen med typ 20 färg- och spackeburkar samt lite annats smått och gott, det är riktigt skönt att bli av med saker som bara har stått och tagit en massa plats.

I fredags hade vi utlottning på årets inköpta tavlor i konstföreningen på jobbet, jag vann en tavla som jag ändå är rätt nöjd med, jag har även tittat ut en bra plats att hänga den på, återkommer med bild när den sitter uppe på väggen…

Förra lördagkvällen spenderade vi på Hovet lyssnadens/dansandes till Håkan Hellström:

Kan bara instämma i expressens recension, Bäst: Allt, Sämst: Inget! Igår kväll var det Harry Potter and the Deathly Hallows som gällde och den var också mycket bra 🙂

Eftersom detta trots allt var tänkt som en pysselblogg så kommer lite uppdateringar om mitt pysslande som pågår i det tysta när tid finns (nu finns ingen tid efersom den tiden spenderas med att titta på 24 säsong 4 och det är för spännande för att kunna sticka samtidigt). Jag håller hus som helst på att sticka lovvikavantar och att komma ytterligare en bit på förra årets julbroderi (men jag skulle tippa på att det blir klart till julen 2011…)

Lovvikavantar på väg!

Jultomte på väg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s