Höstsöndag

När jag vaknade i morse var det riktigt ruskigt väder, kallt och regnigt, riktigt Pettsson-väder.  Trots vädret har denna helg varit en väldigt bra helg. Igår körde vi värsta shoppingrundan i Barkarby, Mio, Ikea och Bauhaus… Vi gick upp i förrådet och hämtade Patriks stora 75 liters ryggsäck och tog oss till St Eriksplan och inhandlade garn och virknål och gick därifrån till Karlberg och tog pendeln ut till Ikea. Först in på Mio och beställde ett barbord till vardagsrummet och ett nytt köksbord med stolar som vi har tänkt köpa ända sen vi flyttade ner till Stockholm, nu är det beställt 🙂 Färden gick vidare till Ikea där vi bara skulle köpa taklampor till hallen och köket men det blev även nya knivar, stekpanna, lyktor till balkongen och två fönsterlampor till vardagsrummet… Sen var vi även illa tvungna att gå in på Bauhaus och köpa sista sista renoveringsgrejer bland annan två lister och lite lampknappar. Efter det tog vi bussen (att åka en fullsatt buss med 2, 5 m långa lister är spännande…) till Akalla. Efter en god middag tog vi med oss våra lister och Ikeapåsar på tunnelbanan och åkte hem.

Idag har jag varit hos Ellen i Uppsala gjort det bästa man kan göra en regnig söndag i oktober, suttit inne och pysslat, snackat och ätit hembakade chokladmuffins, mmmm. Jag har (äntligen!) blivit klar med min grytlapp och även börjat att virka en OS-mössa (mönster finns här), dock med andra färger än blått och gult.

 

 

Nu är klockan som vanligt alldeles för mycket eftersom det är massor med saker jag hade tänkt göra innan jag går och lägger mig, helgen borde vara tre dagar lång!

Annons

2 reaktioner till “Höstsöndag

  1. Hej!
    Grytlappsvirkningstipset var hur bra som helst. Min grytlapp blir värsta proffsig nu. Jag har kommit till den sista tredjedelen, fasar lite för att fästa alla trådar sen …

  2. Grytlappen blev ju jättefin! Nu är det bara en likadan kvar va? Vad blir det för färger i OS-mössan? Får man gissa på att grönt i alla fall är med…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s