Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka på bloggspåret igen, har haft väldigt mycket att göra så det har inte funnits tid att varken pyssla eller blogga. Förra veckan bjöd på 53 h jobb och avslutades med att på lördagen springa Tjurruset, 1 mil genom skog, motorkrossbanor, myrar, träsk och leriga diken.  Det var första gången jag sprang någon form av organiserat lopp och första gången jag sprang en mil… men det gick bra och det var kul och jag är laddad inför nästa år! Vädret var bra, soligt men kallt, det var is på vattenpölarna vid starten.  I söndags var jag och Patrik ute och fotade lite men vår kamera som nu är lagad och inte längre (ta i trä) säger Error 99 så fort man försöker ta en bild. Hösten är vacker:

 

 

 

Jag håller på att virka på min grytlapp, det går sakta framåt eftersom jag har rivit upp delar av två gånger efter att ha upptäckt fel, men den kommer att bli bra när den tillslut är klar och då är det bara att börja på grytlapp nr 2. Jag måste ju hinna virka en mössa också innan vintern är här på riktigt, och jag hoppas ju såklart att det blir en ännu kallare och snörikare vinter än förra året 🙂 Mera snöstorm! Sen har jag kommit på att det börjar närma sig jul och det kanske är dags att börja fundera på vilka julklappar man kan tänkas pyssla ihop. Dags att gå och virka!

Annons

En reaktion till “Tillbaka igen!

  1. Ja, hösten är vacker, men du vill ju ha mera snöstorm! Ja, det finns säkert massa fint pyssel du kan hålla på med fram till jul. Vi är många som ser fram emot en sån typ av julklapp…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s