Ny vintermössa!

Ja, nu har jag virkat klart min mössa och tycker att den belv bra, dock blev den lite för stor (trots att jag körde på 56 maskor isället för 64 som beskrivningen sa). Det kommer nog att bli åtminstone 1 till mössa innan vintern är slut.

 

Den här helgen har vi fixat här hemma, numera har vi tex en kökslampa med spottar som har en fungerande lampknapp 🙂 Alla lister är tillsågade och alla utom 2 st runt vardagsrumsdörrposten är fastsatta = framsteg! Annars har vi fastnat i en ny serie på svt The Event, svt24 körde de fem första avsnitten irad igår kväll, sjukt spännande (lite jobbigt eftersom det var noll minuters paus och jag behövde gå på toa), det är typ en blandning av 24 och Arkiv X. Vi har också hunnit med en lite promenad i solen innan den gick ner för dagen och när vi går på promenad så tar vi med oss kameran…

Blöta löv

Tistlar i motljus

Utsikt in mot stan

Trots att denna dag har haft en timme extra så kommer det ändå sluta som vanligt, dvs att jag går och lägger mig alldeles för sent, var tar all tid vägen?

Annons

4 reaktioner till “Ny vintermössa!

  1. Mössan blev ju jättefin och jag tycker inte den ser för stor ut på dig! Jag är förvånad över att det inte blev något grönt i den… men jättesnygga färger tycker jag eftersom jag älskar blått….. Och mössan blir extra fin eftersom den sitter den en vacker flicka 🙂

  2. Du vet väl att TV-serien The Event kommer att vara en evighetsserie…. Ni kommer sitta klistrade framför tv:n åtminstone det närmaste halvåret!

  3. Ja, det är ju lite jobbigt, det är bättre att ha hela serien på dvd så man kan kolla intensivt i 2 veckor eller nåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s