Grytlapp på väg

Har kommit en bit på min grytlapp jag håller på med till köket. Kan nu virka fasta maskor och hastigheten börjar bli lite bättre. Nu börjar det ju bli kallt på mornarna och då måste jag ju bara virka en mössa (för jag har ju ingen mössa alls i garderoben eller hur det nu var…) Hittade beskrivning på OS-mössan från i vintras på Aftonbladets hemsida och tänkte att jag ska pröva att virka den. Det svåraste blir bara att bestämma vilka färger jag ska ha, få se om jag lyckas välja några andra färger än grönt och lila 🙂

Håller på att kolla upp lite vad man kan göra i Paris eftersom jag och Patrik drar dit på onsdag kväll, så för mig är det snart fredag denna vecka! Pysselmässigt har jag hittat denna sida, måste ju se till att kolla in pärlutbudet i Paris. Det blir till att virka grytlapp på planet tror jag så att jag kan börja med mössan snart.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s