Hösthelg i skogen

Denna helg har spenderats ute på landet vandrandes i skogen med ögonen fokuserade rakt ner i mossan. Har alltså varit på svampjakt! Vi hittade massor med svamp, trattkantareller, svart trumpetsvamp, gula kantareller, blek och rödgul taggsvamp, blodriskor och en och annan Karl Johan. Lördagskvällen gick åt till att rensa svamp och sen äta en god middag.Imorse skulle vi bara gå en promenad innan vi åkte hem och tog vägen genom skogen, där vi mitt på stigen hittade mer svart trumpetsvamp och trattkantareller, då var vi tvungna att avvika lite från stigen och vi gick bland mossan och det var trattkantareller överallt, så det blev till att rensa svamp idag också 🙂

Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp!

Annons

En reaktion till “Hösthelg i skogen

  1. Kom i kväll och var snäll i min kantarell! Ja det blev otroligt mycket svamp för vi var ju ändå inte ute så många timmar. Härligt med trattisar och trumpetisar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s