Uppdatering

Här händer det inte så mycket, eller i livet händer det som vanligt massor men det blir inte längre nedskrivet och publicerat här.  Jag har senaste månaden ägnat mig åt att vara på kort-semester uppe i Höga Kusten, sy kjolar, linne och en klänning, vara på 90-års firande i Borås, rensa ogräs och så en massa saker på lotten, sy en bovete-madrass till spjälsäng(kanske kommer ett eget inlägg om det), säga hej då till jobbet för ganska lång tid framöver, fira midsommar och spana in hur bygget av husen vi ska flytta till november går.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s